Over ons

Leo Ploeg is de oprichter van Ploeg Metal Treatment.

Ploeg Metal Treatment maakt uw auto en motor onderdelen weer als nieuw. Leo begrijpt als geen ander hoeveel die auto, motor of bromfiets voor u kan betekenen, en daarbij hoe belangrijk het onderhoud daarvan is.

Leo Ploeg

Leo is een gepassioneerd Harley Davidson rijder en gek op auto’s. Als zelfstandig ondernemer is Leo al jaren actief in de technische wereld. Met Ploeg Metal Treatment maakt hij van zijn passie zijn werk. Leo Ploeg is zeer gedreven, gepassioneerd en streeft altijd naar perfectie.  Als u denkt, dat ziet er goed uit, gaat hij nog net even een stapje verder. Leo bijt zich vast in zijn klussen. Gaat zorgvuldig met uw materialen om. Zelf verwacht hij ook perfectie van de spullen die hij laat maken. Hij werkt secuur en precies en gaat altijd voor het beste resultaat.

Logo Leo Ploeg

Logo Ploeg Metal Treatment

Het logo van Ploeg Metal Treatment is ontstaan uit de voornaam van de eigenaar Leo Ploeg. De vertaling van Leo is leeuw. Een leeuw is slim snel en hij bijt zich volledig in zijn prooi en laat niet snel los. De Leeuw is herkenbaar aan zijn mooie goudbruin kleurige manen en vacht.

 

Locatie

Ploeg Metal Treatment is gevestigd in het oosten van Nederland in de plaats Twello. Ons werkgebied is heel Nederland en België. Wilt u onderdelen gereinigd of gepolijst hebben? Onze onderhoudsactiviteiten worden ondersteund door een haal- en brengservice zodat wij u kunnen ontzorgen. Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden.

 

  • Wilt u meer informatie of een afspraak?

    Neem vrijblijvend contact op met Ploeg Metal Treatment.