• Aluminium polijsten

Aluminium polijsten


De speciale onderdelen van uw auto, motor of bromfiets hebben vaak veel geld gekost, u wilt ze dan ook graag mooi houden. Door het verbruik worden deze onderdelen vaak mat en dof. Aluminium polijsten is de manier om dof aluminium te herstellen en te beschermen tegen verdere aantasting. Het polijsten geeft weer een mooie glans aan uw auto en motor onderdelen.

Het voordeel van machinaal verdichten ten opzichte van handmatig aluminium polijsten is, dat het product in zijn totaliteit word behandeld. Ook de moeilijk te bereiken plekken worden meegenomen en het eindresultaat is veel duurzamer. Ploeg Metal Treatment werkt met de glijslijpmachine waarmee het polijsten machinaal gebeurt.

 

Aluminium polijsten

Polijsten van aluminium, lichtmetaal en RVS wordt gedaan om oppervlak ruwheden te verminderen en de metalen een mooier uiterlijk te geven. Vaak wordt een artikel eerst ontbraamd en vervolgens gepolijst. Ook voor aluminium polijsten geldt dat elke opdracht maatwerk is. Afhankelijk van de metaalsoort, de grootte, de vorm en het gewenste resultaat, wordt vastgesteld welke polijsttechniek en welke procesmiddelen gebruikt gaan worden.

 

Contact

Bent u een particulier of heeft u een bedrijf? Wilt u aluminium onderdelen laten verdichten of polijsten? Neem vrijblijvend contact op. Tevens hebben wij een haal- en breng service zodat wij u kunnen ontzorgen.

  • Wilt u meer informatie of een afspraak?

    Neem vrijblijvend contact op met Ploeg Metal Treatment.